Thomas Bentsen

Coach, Kostvejleder, Personlig træner Aalborg Kontakt mig Tilbage til søgning

Beskrivelse

Thomas Bentsen er livsstilscoach, personlig træner samt kostvejleder. Han holder til i Aalborg.

I arbejdet med mennesker, tror Thomas på den individuelle tilgang. Han tror på, at vi alle har i os, hvad der skal til for at nå vores mål.

Hos Thomas er du ikke bare en kunde eller en klient. Du bliver en studerende. En studerende i dit eget liv, dine egne vaner, din egen adfærd og din egen kost.

Thomas tror på vanens magt frem for “manglende viljestyrke”, og han arbejder ud fra princippet, at alle vaner kan knækkes og bygges op til at understøtte den adfærd, der skal lede os mod vores mål og drømme.

Hos Thomas handler kostvejledning ikke kun om kulhydrat, fedt og proteiner. Hos Thomas handler kostvejledning om mennesket – om dig: Dine vaner, dine præferencer og dine ønsker, både hvad angår kosten, men også resten af dit liv.

Thomas arbejder altid med det permanente vægttab i fokus for hver enkelt studerende. Han arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang, som tager højde for hele din hverdag, ikke kun det, du skal putte i hovedet. Du er hele vejen igennem styrende på din kost i samråd med Thomas, og din mening og feedback bliver altid hørt og indgår som en del af processen mod din udvikling og dit vægttab.

Har du prøvet at tabe dig tidligere? Er det lykkedes? Men er kiloene vendt tilbage, denne gang i selskab med deres fætre og kusiner? I dette tilfælde har du sandsynligvis enten gået for hurtigt frem eller har overgivet dig selv til en kost-religion eller en kostplan, som ikke har passet til dig og dine præferencer.

Thomas hjælper dig med at afdække dine inderste motivationer og personlige styrker. Herfra tager I sammen de små skridt, ét skridt ad gangen, som skal til for at indlære de permanente vaner og den vedvarende adfærd, der lige så stille og roligt bliver en del af din nye hverdag, og som skridt for skridt leder til dit permanente vægttab.

Fakta

Fagområder

 • Vægttab

Uddannelser

 • Erfaring: 11 år som lærer og uddanner på Aalborg Sportshøjskole
 • Kost og livsstil: Certificeret Precision Nutrition - level 2
 • Mennesker og læring: Uddannet lærer - UCN Aalborg
 • Skadesbehandling- og forebyggelse: Lægeeksamineret skadesterapeut v/fys Claus Buchholtz
 • Træning: DIF Diplomtræner i styrketræning og personlig træning

Samtaletyper

 • Fysisk møde
 • Online coaching

Sprog

 • Dansk

Kontaktoplysninger

Adresse

Annebergvej 41
9000 Aalborg

Kontakt mig

Tlf.: 31210742
E-mail: Thomas@aalborgpersonligtraening.dk

Kontakt mig »

  Referencer

  Jeg har i flere år kæmpet med min vægt og prøvet alt muligt for at tabe bare nogle få kilo. I april måned blev jeg mor, hvilket naturligvis ikke hjalp på hverken krop eller selvtillid. Jeg har netop afsluttet mit forløb ved Thomas, og jeg er meget tilfreds. Han har lært mig at vægten ikke er den eneste måde at måle på, og at man sagtens kan tabe sig, uden at man skal lave om på hele sin hverdag. Tusind tak, for at vise mig vejen. Sanne
  Thomas er en fantastisk coach som forstår, hvad det er du har brug for, og han formår hele tiden at komme med en motiverende bemærkning. Vi fik styr på vægten, og vægten falder stadig - uge for uge. Thomas har lært mig, at det her ikke blot er en midlertidig kur, men en livsstilsforandring, så det hele foregår i mit tempo, hvilket har gjort, at jeg stadig holder ved. Jeg kan utvivlsomt anbefale Thomas, da han er enormt dygtig til at forstå, hvad du har brug for. Derudover er han meget fleksibel og tilpasser hele tiden programmet. Jeg ser i hvert fald lysere på fremtiden, nu efter jeg har mødt Thomas. Cecilie
  Jeg stødte ind i Aalborg Personlig Træning og Thomas på nettet, da jeg stod og manglede hjælp til at ændre mit vægttabsmønster, der konstant kørte op og ned, for over en længere periode bare at stige. Efter få konsultationer kan jeg nu sige, at det gamle mønster er brudt, og vægten såvel som målene reduceres nu støt og roligt hele tiden imens jeg tydeligt ser at muskelmasse bygges på.
  Jeg er Thomas Bentsen dybt taknemmelig for at have fundet koden til min krop, og han har min allervarmeste anbefaling Søren Stig
  Jeg begyndte hos Thomas efter en noget besværlig graviditet, et kejsersnit, og en stor vægtøgning, og jeg skulle starte helt fra bunden med genoptræning. Mit ønske var et vægttab, men det blev til meget mere end det. Thomas lærte mig at det er de gode vaner det handler om, og ikke en kostplan eller et træningsprogram som man alligevel ikke kan følge. Alt er professionelt, og man bliver på intet tidspunkt overladt til sig selv. Han tager tingene i det tempo man kan overskue, og tilrettelægger forløbet efter ens dagligdag, så man altid får succesoplevelser.
  Jeg vil anbefale sådan et forløb til alle der ønsker at gøre noget godt for sig selv. Anna N.