Jette Uhre

Coach, Spisepsykologi Coach København Kontakt mig Tilbage til søgning

Beskrivelse

• Har du prøvet alle slankekure?
• Døjer du med overspisning?
• Fylder bekymringer om vægt og kost alt for meget i dit liv?
• Ved du udmærket, hvad du burde gøre, men du kan bare ikke gøre det alligevel?

Jette Uhre er spisepsykologi-coach og mindful spisning-ekspert. Hun arbejder til dagligt med at støtte, hovedsageligt kvinder, i at skabe et liv med mere glæde og mindre overspisning.

Jette har tidligere selv oplevet at have et svært forhold til mad, men har gennem flere års professionel og personlig erfaring fundet frem til en række effektive filosofier og metoder, som har hjulpet hende til at opnå en sund vægt og et balanceret forhold til mad og sin krop. Disse konkrete metoder bruger hun i dag til at støtte andre kvinder i at opnå det samme.

I sit arbejde fokuserer Jette især på spørgsmålene HVORFOR og HVORDAN, vi spiser – frem for bare HVAD, vi spiser. Hun arbejder særligt ud fra en filosofi om, at overspisning og ubalancer med mad ikke bare handler om dårlig viljestyrke eller selvdisciplin, men de handler om at lære at forstå vores fysiske- og psykologiske overlevelsesmekanismer og arbejde med dem, frem for at arbejde imod dem.

Et af hendes mest populære budskaber lyder: “Vores forhold til mad er ofte en direkte afspejling af vores forhold til os selv og vores liv”, og derfor fokuserer Jette aldrig bare på kost, når hun støtter sine klienter i at balancere sit forhold til mad, men hun arbejder med alle aspekter af deres liv; både psykisk, mentalt, socialt og miljømæssigt.

Priser

1 session via telefon/Skype 1 time 750 kr.
3 sessioner via telefon/Skype 3 timer 2.100 kr.
5 sessioner via telefon/Skype 5 timer 3.250 kr.
7 sessioner via telefon/Skype 7 timer 4.200 kr.
9 sessioner via telefon/Skype 9 timer 4.900 kr.

Fakta

Fagområder

 • Mindfulness
 • Positiv psykologi
 • Vægttab

Uddannelser

 • Bachelor i Ernæring og Sundhed (PH Metropol)
 • Certificeret Life Coach (Mindjuice)
 • Certified Eating Psychology Coach (IPE)
 • Mindfulness-instruktør (At Work)

Samtaletyper

 • Via Skype
 • Via telefon

Sprog

 • Dansk
 • Engelsk
 • Svensk

Kontaktoplysninger

Adresse

Marengovej 8
2300 København S

Kontakt mig

Tlf.: 25121017
E-mail: kontakt@jetteuhre.dk

Kontakt mig »

Mine blog-indlæg på Fitness-guide.dk

Nytårsforsæt – 7 skridt til at få succes med dit nytårsforsæt!

Fitness-guide.dk's sundhedscoach, Jette Uhre, hjælper dig her med at opnå dit nytårsforsæt. Du får serveret syv gode råd til at få succes med nytårsforsættet.

Guide: Sådan får du en jul uden overspisning

Fitness-guide.dk’s sundhedscoach Jette Uhre giver dig en guide til, hvordan du får en hyggelig jul uden overspisning, trods de mange lækkerier.

Det virkelige problem bag tyndfedme

Fitness-guide.dk's sundhedsekspert Jette Uhre sætter fokus på, hvad det egentlige problem er bag tyndfedme. Hun belyser samtidig de underliggende årsag.

Stor guide: Sådan styrker du dit immunforsvar

Jette Hoffmann Uhre har skrevet en guide til dig, der gerne vil styrke dit immunforsvar. Et svagt immunsystem kan bl.a. resultere i influenza. Få 20 gode tips her.

Ekspert: De nye kostråd burde være mere præcise

Sundhedscoach Jette Hoffmann Uhre, gennemgår her de 10 nye kostråd. Grundlæggende mener hun, at de er gode, men formuleringerne kunne godt have været mere præcise.

Guide: Syv skridt til at tage mere føring i dit liv!

Fitness-guide.dk's Sundhedscoach Jette Hoffmann Uhre giver dig syv trin til, hvordan du kan tage mere føring i dit liv og gøre det nemmere, at opnå dine mål.

Top-10: Sådan får du mere energi og overskud

Fitness-guide.dk's sundhedsekspert Jette Hoffmann Uhre har skrevet en omfattende guide til, hvordan du får mere energi og overskud. Læs hele artiklen her.

Guide: Sådan praktiserer du en sund sensommer

Fitness-guide.dk’s Sundhedscoach, Jette Hoffmann Uhre, har skrevet en dybdegående artikel om, hvordan man praktiserer en sund sensommer.

De underliggende årsager til overvægt

Guide: Tyndfedme og hvordan du undgår det

Fitness-guide.dk’s Sundhedscoach, Jette Hoffmann Uhre, forklarer, hvordan man vurderer om man er tyndfed samt, hvordan man kan bekæmpe tyndfedme. Læs hele artiklen her.

Guide: Er dit fiskeolietilskud sundt eller skadeligt?

Julen behøver ikke at være usund

Guide: Sådan undgår du at spise for meget

Opnå dine mål nemmere med positiv psykologi