Jette Uhre

Coach, Spisepsykologi Coach København Kontakt mig Tilbage til søgning

Beskrivelse

• Har du prøvet alle slankekure?
• Døjer du med overspisning?
• Fylder bekymringer om vægt og kost alt for meget i dit liv?
• Ved du udmærket, hvad du burde gøre, men du kan bare ikke gøre det alligevel?

Jette Uhre er spisepsykologi-coach og mindful spisning-ekspert. Hun arbejder til dagligt med at støtte, hovedsageligt kvinder, i at skabe et liv med mere glæde og mindre overspisning.

Jette har tidligere selv oplevet at have et svært forhold til mad, men har gennem flere års professionel og personlig erfaring fundet frem til en række effektive filosofier og metoder, som har hjulpet hende til at opnå en sund vægt og et balanceret forhold til mad og sin krop. Disse konkrete metoder bruger hun i dag til at støtte andre kvinder i at opnå det samme.

I sit arbejde fokuserer Jette især på spørgsmålene HVORFOR og HVORDAN, vi spiser – frem for bare HVAD, vi spiser. Hun arbejder særligt ud fra en filosofi om, at overspisning og ubalancer med mad ikke bare handler om dårlig viljestyrke eller selvdisciplin, men de handler om at lære at forstå vores fysiske- og psykologiske overlevelsesmekanismer og arbejde med dem, frem for at arbejde imod dem.

Et af hendes mest populære budskaber lyder: “Vores forhold til mad er ofte en direkte afspejling af vores forhold til os selv og vores liv”, og derfor fokuserer Jette aldrig bare på kost, når hun støtter sine klienter i at balancere sit forhold til mad, men hun arbejder med alle aspekter af deres liv; både psykisk, mentalt, socialt og miljømæssigt.

Priser

1 session via telefon/Skype 1 time 750 kr.
3 sessioner via telefon/Skype 3 timer 2.100 kr.
5 sessioner via telefon/Skype 5 timer 3.250 kr.
7 sessioner via telefon/Skype 7 timer 4.200 kr.
9 sessioner via telefon/Skype 9 timer 4.900 kr.

Fakta

Fagområder

 • Mindfulness
 • Positiv psykologi
 • Vægttab

Uddannelser

 • Bachelor i Ernæring og Sundhed (PH Metropol)
 • Certificeret Life Coach (Mindjuice)
 • Certified Eating Psychology Coach (IPE)
 • Mindfulness-instruktør (At Work)

Samtaletyper

 • Via Skype
 • Via telefon

Sprog

 • Dansk
 • Engelsk
 • Svensk

Kontaktoplysninger

Adresse

Marengovej 8
2300 København S

Kontakt mig

Tlf.: 25121017
E-mail: kontakt@jetteuhre.dk

Kontakt mig »

  Mine blog-indlæg på Fitness-guide.dk

  Nytårsforsæt – 7 skridt til at få succes med dit nytårsforsæt!

  Fitness-guide.dk's sundhedscoach, Jette Uhre, hjælper dig her med at opnå dit nytårsforsæt. Du får serveret syv gode råd til at få succes med nytårsforsættet.

  Guide: Sådan får du en jul uden overspisning

  Fitness-guide.dk’s sundhedscoach Jette Uhre giver dig en guide til, hvordan du får en hyggelig jul uden overspisning, trods de mange lækkerier.

  Det virkelige problem bag tyndfedme

  Fitness-guide.dk's sundhedsekspert Jette Uhre sætter fokus på, hvad det egentlige problem er bag tyndfedme. Hun belyser samtidig de underliggende årsag.

  Stor guide: Sådan styrker du dit immunforsvar

  Jette Hoffmann Uhre har skrevet en guide til dig, der gerne vil styrke dit immunforsvar. Et svagt immunsystem kan bl.a. resultere i influenza. Få 20 gode tips her.

  Ekspert: De nye kostråd burde være mere præcise

  Sundhedscoach Jette Hoffmann Uhre, gennemgår her de 10 nye kostråd. Grundlæggende mener hun, at de er gode, men formuleringerne kunne godt have været mere præcise.

  Guide: Syv skridt til at tage mere føring i dit liv!

  Fitness-guide.dk's Sundhedscoach Jette Hoffmann Uhre giver dig syv trin til, hvordan du kan tage mere føring i dit liv og gøre det nemmere, at opnå dine mål.

  Top-10: Sådan får du mere energi og overskud

  Fitness-guide.dk's sundhedsekspert Jette Hoffmann Uhre har skrevet en omfattende guide til, hvordan du får mere energi og overskud. Læs hele artiklen her.

  Guide: Sådan praktiserer du en sund sensommer

  Fitness-guide.dk’s Sundhedscoach, Jette Hoffmann Uhre, har skrevet en dybdegående artikel om, hvordan man praktiserer en sund sensommer.

  De underliggende årsager til overvægt

  Har du ofte forsøgt at tabe dig, men uden held? Når vi vil forsøge at tabe os, har vi ofte alt for meget fokus på de direkte faktorer; kost og motion. At fokusere på de mere underliggende psykosociale faktorer er dog ofte mindst lige så vigtigt, for at kunne opnå et permanent vægttab. Globalt dør

  Guide: Tyndfedme og hvordan du undgår det

  Fitness-guide.dk’s Sundhedscoach, Jette Hoffmann Uhre, forklarer, hvordan man vurderer om man er tyndfed samt, hvordan man kan bekæmpe tyndfedme. Læs hele artiklen her.

  Guide: Er dit fiskeolietilskud sundt eller skadeligt?

  Fiskeolietilskud er ikke af samme kvalitet. Fitness-guide.dk’s Sundhedscoach, Jette Hoffmann Uhre, guider dig til at vælge de sundeste produkter. Fiskeolie er et vidundermiddel. I hvert fald hvis man skal konkludere ud fra de mange overbevisende studier, som gennem årene er blevet foretaget på fiskeolie. Desværre er det dog ikke alle fiskeolieprodukter, som er af lige god

  Julen behøver ikke at være usund

  Juletidens mange spiselige fristelser behøver ikke at betyde, at du skal på en stram slankediæt til januar. I denne artikel giver Fitness-guide.dk's Sundhedscoach Jette Hoffmann Uhre dig en guide til sund og usund julemad. Det er en kæmpe skrøne, at man ikke kan nyde julen, uden at spise ekstremt usundt eller skulle på stram slankediæt

  Guide: Sådan undgår du at spise for meget

  Har du mistanke om, at du spiser for meget? Så kan du muligvis gøre det nemmere for dig selv, at reducere dit madindtag ved blot at øge din fokus på spisningen, imens du spiser. Fitness-guide.dk's Sundhedscoach Jette Hoffmann Uhre guider dig. Et engelsk studie fra i år har vist, at hvis man fokuserer mere på maden,

  Opnå dine mål nemmere med positiv psykologi

  Er du vant til at piske dig selv imod at opnå dine mål, men uden held? Så er der måske en anden vej for dig. Gennem helt konkrete øvelser fra positiv psykologi, kan du måske gøre det nemmere for dig selv at opnå dine mål. Sundhedscoach Jette Hoffmann Uhre guider dig. Positiv psykologi bliver ofte