Fitness-magasiner - Find magasinet til dine behov

Fitness-magasiner – Oversigt over danske og udenlandske

1

Der findes utroligt mange fitness-magasiner på markedet. Fitness-guide.dk har herunder samlet de bedste danske og udenlandske magasiner efter vores mening.

Danske fitness-magasiner

MagasinerBeskrivelseVis

Aktiv Træning
Magasinet, der berører mange spændende emner som motion, træning, teknik, øvelser, udstyr og samtidig også skriver om motivation, sundhed og kost. Det er både henvendt til mænd og kvinder, der løber, ror, cykler eller svømmer.

LøbeMagasinet
Danmarks største løbemagasin er for den seriøse motionsløber, der er interesseret i de seneste tendenser inden for løb, få tips og tricks samt et indblik i det nyeste gear. Uanset om du løber fem kilometer eller ultraløb, vil LøbeMagasinet være relevant for dig.

Fit Living
Magasinet, der fokuserer på glæderne i livet. Du kan få guides til rejser, spa, motionsmode, udstyr, sund livsstil og personlig udvikling. Deres slogan er kort og godt - Fit Living - sundere, skønnere, sjovere!

I FORM
Magasinet, der sætter dig i fokus. Du bliver motiveret til bl.a. styrketræning, maveøvelser, poweryoga, løb eller lange gåture. Magasinet beretter også om nye, spændende motionsformer, som gør dig stærkere, gladere og sundere.

Fitness World Magazine
Fitness-kæden Fitness World udgiver magasinet Fitness World Magazine fire gange om året. Blandet har hovedsageligt fokus på kædens medlemmer, men fitness-bladet kommer omkring emnerne sundhed, træning, opskrifter og øvelser blandt andet. Magasinet kan læses gratis online eller du kan hente dit magasin fysisk i dit lokale center, hvis du er medlem.

Udenlandske fitness-magasiner

MagasinerBeskrivelseVis

Muscle & Fitness
Magasinet er det mest populære fitness-magasin i England. Du får de senese træningstips fra eksperterne, artikler om motion, kost, ernæring, psykologi, sportsmedicin, fysiologi og vægtkontrol. Det henvender sig både til mænd og kvinder.

Runners World Magazine
Et inspirerende og motiverende magasin for løbere i alle aldre og på alle niveauer. I hvert nummer bliver læseren rådgivet og motiveret til at få det mest optimale ud af sin løbetræning. Du få dermed værktøjer til at nå dine personlige mål inden for sundhed, fitness og præstation.

Fitness Rx For Men Magazine
Et magasin, der fokuserer mere på videnskabelige og banebrydende måder at få dig i form på end andre magasiner på markedet. Fitness Rx indeholder artikler om kost og ernæring, der bliver præsenteres på en omfattende og underholdende måde.

Fitness Rx For Women Magazine
Et amerikansk magasin, som beskriver sundhed og fitness fra et videnskabeligt synspunkt, mens magasinet samtidig tager fat på tips og information om kost og ernæring. De anmelder også produkter løbende i bladet, der som navnet antyder er forbeholdt kvinder.

Hvilke fitness-magasiner skal jeg abonnere på?

Der er naturligvis stor forskel på indholdet i fitness-bladene. Nogle af dem er koncentreret om nicher som eksempel løbemagasinet "Runners World Magazine", mens andre dækker fitness som begreb meget bredere, som for eksempel "Aktiv Træning" og "Muscle & Fitness".

Derfor vil det komme helt an på dine behov og interesser. Men der er ingen tvivl om, at et fitness-magasin kan være med til at udvide din horisont.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her:Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre - Fitness-magasiner

1 kommentar

  1. Peter Benjaminsen on

    Tak for en super god oversigt.

    Jeg har lige bestilt Aktiv Træning og Muscle & Fitness. Jeg glæder mig til at læse magasinerne!

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.