Anmeldelse: Tanktop til træning og fritid

Anmeldelse: Tanktop til træning og fritid

0

Tanktop 2En tanktop er noget mange mænd foretrækker, når de træner, fordi det giver frihed og gør det lettere at udskille sveden.

Fitness-guide.dk har denne gang testet tanktops fra webshoppen Tanktop.dk. Vi har både testet under styrketræning, indendørs fodbold og almindeligt brug.

En enkelt tanktop fra webshoppen koster fra kun 66 kr. pr. stk. hvis man køber 6 stk., og derfor tænker man først, at det er svært at få kvalitet til den pris. Men man bliver positivt overrasket, når man har tanktoppen på første gang.

Kvaliteten er rigtig god, og bedre end andre tanktops undertegnede har prøvet hos store, kendte mærker på markedet.

Pasformen er tæt, men uden at virke hæmmende og samtidig er tanktoppen ikke for løs, så man føler, at den rutscher rundt på kroppen, når man er i bevægelse.

Alt i alt leverer Tanktop.dk altså hvad de lover med deres tank tops, nemlig kvalitet til den rette pris.

Jeg kan ikke umiddelbart finde et kritikpunkt, og derfor er jeg nødt til at give produktet 5 ud af 5 stjerner.

Kort og godt:

Kvalitet: 5 stjerner (stærk kvalitet).

Pris: 5 stjerner (billig pris).

Helhedsindtryk: 5 stjerner.

Besøg Tanktop.dk her, hvor du kan købe op til 6 stk. tanktops og selv bestemme om de skal være hvide, sorte, grå eller en kombination.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.